Prosjekt: Portrettfotografering

I år satser jeg på å en mini prosjekt for å ta portrettfotografering av venner, bekjente og gjerne på etterspørsel. Ønsker du deg portrettfotografi? Les videre og ta kontakt!

Jeg ønsker å styrke portrettfotografering og i tillegg eksperimentere med lys som blits og naturlig lys. Disse ønsker jeg å fokusere på under mini prosjektet slikt jeg styrker mine ferdigheter som fotograf.

Mine fotografier har i de siste årene, spesielt i det siste tiden, har falt i smak hos flere av mine venner at de har valgt å bruke det som profilbilde på Facebook. Jeg setter pris på det og forsetter gjerne med det. Nå tilbyr jeg gjerne portrettfotografi for enkeltpersoner etter avtale. Fotograferer gjerne par også, men vil fokusere mest på enkeltperson.

Ønsker du deg en nytt bilde til å bruke på f.eks Facebook eller til noe annet så stiller jeg gjerne opp som fotograf og ta portrett av deg.

Jeg fotograferer gjerne GRATIS!*

Ja, du leste riktig! Jeg gjør det gratis siden dette er en mini prosjekt jeg gjør i fritiden på hobbybasis. Det for å mestre i portrettfotografi og lys med hjelp av blits og/eller naturlig lys. Tillegg noe jeg kan bygge opp portfolioen med fotografier.

Du er fritt til å kunne bruke fotografiene til det du vil bruke til. Benytt sjansen til å få ny bilde av deg som du, nesten*, kan bestemme fritt hva du vil bruke det til. Mot at bildet blir kreditert i mitt navn og tagget i Facebook.

Ta kontakt og avtal for å bli fotografert

Er du interessert eller trenger nytt profilbilde? Ta kontakt på mail eller Twitter eller via FacebookFB mail, for en prat. Merk at jeg først og fremst gjør det for mine venner og bekjente.

Vi avtaler sted og tid for å møtes og fotografere. Beregn deg at det vil ta minst 1 time til noe timer hvor tiden går på å gjøre utstyret klar, finne passende location og fotograferer i ulike sett. Fotografere gjerne både innendørs og utendørs etter hva som passer av tid og plass.

PS: Jeg gjør prosjektet stort sett i Oslo siden jeg bor her siden det ikke blir lang reise. Kan selvsagt også fotografere andre steder utenfor Oslo så lenge jeg har planer eller planlegger å reise dit, og ikke minst har tid. Tillegg så er dette en prosjekt jeg gjør i fritiden, så til tider kan det være begrenset med tid.

* MERK: Du vil kun få bilder som er eksponert til bruk på internett i rimelig størrelse. Hvis du vil ha mer som f.eks høyoppløselig bilde til print så gjør vi en avtale.

This entry was posted in Prosjekt and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.
 • Gabrielle

  Flotte familiebilder! Si gjerne i fra om du kommer innom Bergen. Jeg og Kimmi trenger forlovelsesbilder :P Eller familiebilde med den lille vofsen vår :) Klem!

 • Thomas Øhre

  Flott Stian, stå på!

 • http://www.facebook.com/johan.hedenskog Johan Hedenskog

  Stian det var mycket fint, fortsätt så har du gjort några printar på dem?

  • http://giltvedt.net Stian A. Giltvedt

   Tusen takk! Hvis du tenker på fotografiene jeg tok av familien så har jeg gjort print av dem og gitt bort som julegaver.

   Ellers har jeg ikke gjort noe print av mini-prosjektet, men det er et mulighet i senere tidspunkt når jeg har fått fotografert flere.

 • http://giltvedt.net Stian A. Giltvedt

  Takker! Har allerede fått fotografert noen og det har vært gøy så langt.

 • http://giltvedt.net Stian A. Giltvedt

  Takker! Ja, jeg gir beskjed om jeg tar meg en tur til Bergen. Ta kontakt på mail så vi kan snakke litt om hvordan vi får gjort det :)

 • Pingback: Første titt av portrettfotografier fra miniprosjektet | RGB