Om RGB

Denne siden vil bli en kombinasjon av fotogalleri med håndplukket fotografier jeg er spesielt fornøyd med. Tillegg vil det også være en blogg som jeg skriver om fotografi generelt blant annet gir tips, tutorial og annet.

Selv har jeg vært spesielt fascinert over fotografi siden jeg var liten gutt som har vokst opp med fotointeressert far. Hadde tilgang til egen fotorom og mørkerom der vi kunne selv ta bilder og få det fremkalt på papir. Er forsatt svak for analog fotografering og tar analoge bilder iblant og får det fremkalt, men en dag vil jeg kunne få kopiert på papir selv med pappas gamle lamper.

I dag fotograferer jeg med Canon EOS 5D MarkII og objektiver som:

  1. Canon EF 16-35mm ƒ 2.8 L II USM
  2. Canon EF 40mm ƒ 2.8 STM
  3. Canon EF 50mm ƒ 1.4 USM
  4. Canon EF 70-200mm ƒ 4 L USM.

Tillegg har jeg også blits av Canon Speedlite 580EX II og Canon Speedlite 480EX som slave. Til spesielle anledninger Canon Timer remote controller TC-80N3.

Bruker også iPhone 4 som kamera i blant og spesielt sammen med en rekke apps som legger til filter som gir bildene egne preg.

Mine fotografier kan ses på Flickr & 500px. Tillegg er jeg også aktiv bruker av Instagram og kan ses fra Webstagram. Sjekk gjerne også hva jeg liker på Pinterest.